COLLAGEN COCKTAIL

A Collagen Cocktail egy összetett készítmény, legfontosabb hatóanyagai között szerepel az I-es típusú hidrolizált kollagén, a hialuronsav és az elasztin.

A hatóanyagok bemutatása

Hidrolizált kollagén

A hidrolizált kollagén a kollagén azon formája, mely könnyen felszívódik és beépül, I-es típusú kollagén esetén kifejezetten a bőrben lévő kollagént pótolhatjuk.

A kollagén a szervezetünkben is előforduló fehérje, csontjaink, ízületeink, belső szerveink és bőrünk rugalmasságát biztosítja. 30 éves korunk után szervezetünkben a kollagéntermelés lelassul, ennek következményei nagyjából 40 éves korban látszanak először. Kollagén hiányában bőrünk veszít a tónusából, ráncok alakulnak ki, melyek idővel elmélyülnek. Kollagént pótolhatunk annak érdekében, hogy a ráncok megjelenését késleltessük, illetve azért, hogy a már meglévő ráncokat halványítsuk.

Hialuronsav

A hialuronsav ugyancsak a bőr megjelenésén javít, valamint támogatja a kollagén beépülését. Rendszeres alkalmazásával ízületi problémákat is kezelhetünk vagy megelőzhetünk vele.

Elasztin

Az elasztin a kollagénhez hasonló fehérje, ebből következően feladata szintén hasonló. A bőrben rugalmas szálakat, úgynevezett elasztin-hálókat képez, így kialakítva a bőr rugalmassgát. Külsőleg és belsőleg egyaránt lehet alkalmazni: külsőleg hidratál, belsőleg pedig javítja a bőr rugalmasságát, továbbá feszessé teszi a bőrt.

Egyéb hatóanyagok

A Collagen Cocktail a fent említett összetevők mellett tartalmaz A-vitamint, C-vitamint, B7-vitamint (biotin) és cinket. A-vitamin szükséges a szem és a bőr egészségének kialakításához, ebben az esetben azonban inkább a bőrre gyakorolt hatását használjuk ki. A-vitamin jelenlétében a bőrsejtek könnyen növekedésnek indulnak, a bőrsejtek cseréja (hámlás) gyorsabban végbemegy, tehát a bőr megújul.

A biotin és a cink elengedhetetlen a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez. A biotin ezen kívül segít fenntartani a normális metabolizmust, a cink pedig javítja a sejtszaporodást.

Adagolás

Naponta 30ml Collagen Cocktailt fogyasszunk el vízben oldva vagy magában. Lehetőség szerint az esti órákban fogyasszuk el.

Hialuronsav termékek
Újdonság

Dr. Herz Hialuron Forte250mg 60db

Dr. Herz Hialuron Forte 250mg 60db

100% tisztaságú, magas, kapszulánként 250 mg hialuront tartalmazó készítmény hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű cinkkel.  

Ár: 3990 Ft
Megnézem

BioCo Hialuronsav Forte30 db

BioCo Hialuronsav Forte 30 db

A BioCo Hialuronsav Forte tabletta nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat (100 mg/tabletta), ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

Ár: 4290 Ft
Megnézem
Újdonság

InterherbKollagén&Hyaluronsav INTENSE tabletta 60 db

Interherb Kollagén&Hyaluronsav INTENSE tabletta 60 db

Kapszulánként 1000 mg kollagénnel, 50 mg hyaluronsavval és 18 féle aminosavval gazdagítva.

Ár: 6990 Ft
Megnézem

CASA Hialuronsav+Kollagén kapszula 90 db

CASA Hialuronsav+ Kollagén kapszula 90 db

Hialuronsavval és kollagénnel a bőr fiatalságának megőrzéséért, az ízületek épségéért, valamint a haj, bőr és a köröm szépségének megóvásáért. 

Ár: 5365 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!